Оферти

Безплатна почивка за двама

Телефон: 0876 413 233

Вземи своя подарък! Почивка за двама в БАНСКО

Вземи почивка за двама в Банско!

Без томбола, без очакване, всеки печели!

Тази зима Студио за красота Елита подарява ПОЧИВКА ЗА ДВАМА В БАНСКО, НА ВСЕКИ КОЙТО ЗАКУПИ ПАКЕТ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЦЯЛО ТЯЛО!

Подарете си гладка и красива кожа за празниците, а ние ще ви подарим почивка и заслужен релакс в един от най-луксозните хотели в Банско!

Почивката за двама включва 2 нощувки в **** СПА хотел в Банско, в периода между 01.12.2017 и 28.02.2018.

Условия на промоцията: При закупване на пакет лазерна епилация „ЦЯЛО ТЯЛО“ получавате ваучер, с който може да ползвате своя подарък като се обадите и уговорите желаните от вас дати за ползване на 2 нощувки в двойна стая.

Промоцията е валидна от 01.12.2017- 31.12.2017

Подарък Лазерна епилация

Телефон: 0876 413 233

Гладката и нежна кожа е най-добрият подарък за Коледа, който можем да си направим сами.

ELYSION PRO е диодна лазерна технология, която ефективно премахва нежеланото окосмяване от практически всеки фото тип кожа –  1-ви до 6-ти фототип според скалата на Fitzpatrick. Лазерът може да се използва целогодишно.  Лазерът е изключително безопасен и лесен за употреба. Освен това благодарение на надеждната си технология за охлаждане, наречена Crystal Freeze, епилацията с апарата е безболезнена. По време на процедура се усеща само леко боцкане и затопляне на третираната зона, което е индикация, че лазерът си върши много добре работата. Освен това  епилацията с  ELYSION PRO е дълготрайна, като се изискват между 6 и 8 процедури за оптимални резултати в зависимост от зоната, която се третира. С него могат да се обработват както големи зони – като крака, гръб, при мъжете, така и по-малки зони като горна устна, брадичка, подмишници, бикини зона и цяла интимна зона при жените.

Запишете си час при нас още сега!

*Пакетите са ограничени, а промоцията е валидна до изчерпване на количеството им. Затова побързайте! 

 За да ви улесним, предлагаме и разсрочено плащане на закупени от вас пакет, според възможностите ви.

За повече информация се свържете с нас на тел. 0876 413 233/ 0884 002 681 или елате на място в салона. Не чакайте последния момент!