Лазерна епилация

Лазерна епилация - безопасна и ефективна

Всяка жена иска да намери най – доброто решение за дълготрайно премахване на косми. Студио за красота Елита може да ви предложи друго. Перманентно премахване на окосмяване на всяка зона от вашето тяло. Ние разполагаме с най – добрия апарат за Лазерна епилация.

С какво се различаваме от другите

Единствено ние можем да ви предложим лазерна епилация не само в определени сезони. Ние можем да извършим Лазерна епилация за всеки тип кожа и през всеки сезон, благодарение на новия и световно доказан професионален апарат Elysion Pro.

Крайният резултат на Лазерната епилация се определя от няколко фактора.

  • Типа на кожата
  • Типа на косъма
  • Пигментация на кожата

Няма нужда да се чудите от кой тип сте. За тази цел ние имаме на разположение цял екип от специалисти, които можете да разпитате и да ви обяснят съвсем подробно всичко, което ви интересува.crystal-freeze-технология

Охлаждащо удоволствие

Лазерната епилация със сигурност не е болезнена процедура. Нашия професионален апарат притежава система наречена Crystal Freeze. Именно тази система прави процедурата дори приятна, защото тя поддържа температура от 6° C на накрайника на апарата.

 

Процедурите позволяват ефективно премахване на косми дори от най- чувствителнaта кожа на лицето. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликолите.

Фототиповете кожа се класифицират по скалата от 1 до 6. Определят се по тона на кожата и цвета на косата. В различните фоторипове попадат хора с много бледи кожи и светли коси, както и тъмни кожи с тъмна коса.

Основното различие и предимство на Elysion (Елисион), е че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен или светли косми.

Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове, прилага се през всички сезони (вкл. И лятото), като процедурата е безопадна и за кожи с тен. Нещо, което не беше възможна опция при епилациите от предишно поколение.

Лазерна епилация

Лазерна епилация - Често Задавани Въпроси

Да! Чрез метода на Лазерна епилация ще забравите за досадното обезкосмяване чрез бръснене, кола маска и епилации.

Разбира се, трябва да сте наясно, че това няма да се получи само с една процедура. За да можем да ви отговорим точно, можете да си запишете час за консултация. Веднага след консултацията с нашия специалист, ще ви бъде изготвен план за нужните процедури.

За да можете да се подложите веднага на процедурата за перманентно премахване на окосмяването трябва да знаете няколко важни неща.

Непосредствено преди епилация, космите които ще се премахват трябва да бъдат гладко избръснати. Уловката тук е, че не трябва да бъдат премахвани чрез отскубване. Тоест, не трябва да сте ги премахвали чрез Кола маска, Епилатор или Пинцети.

Това разбира се не означава, че не трябва изобщо да премахвате космите. Единственото условие, за да е успешна процедурата е, че не трябва да са премахвани с ефекта на отскубване.