Лазерна епилация

[vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_custom_heading text=“Лазерна епилация – безопасна и ефективна“ google_fonts=“font_family:Lobster%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal“][vc_column_text]Всяка жена иска да намери най – доброто решение за дълготрайно премахване на косми. Студио за красота Елита може да ви предложи друго. Перманентно премахване на окосмяване на всяка зона от вашето тяло. Ние разполагаме с най – добрия апарат за Лазерна епилация.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=“С какво се различаваме от другите“ font_container=“tag:h3|text_align:left“ google_fonts=“font_family:Lobster%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal“][vc_column_text]Единствено ние можем да ви предложим лазерна епилация не само в определени сезони. Ние можем да извършим Лазерна епилация за всеки тип кожа и през всеки сезон, благодарение на новия и световно доказан професионален апарат Elysion Pro.

Крайният резултат на Лазерната епилация се определя от няколко фактора.

 • Типа на кожата
 • Типа на косъма
 • Пигментация на кожата

Няма нужда да се чудите от кой тип сте. За тази цел ние имаме на разположение цял екип от специалисти, които можете да разпитате и да ви обяснят съвсем подробно всичко, което ви интересува.crystal-freeze-технология

Охлаждащо удоволствие

Лазерната епилация със сигурност не е болезнена процедура. Нашия професионален апарат притежава система наречена Crystal Freeze. Именно тази система прави процедурата дори приятна, защото тя поддържа температура от 6° C на накрайника на апарата.

 

[/vc_column_text][vc_column_text]Процедурите позволяват ефективно премахване на косми дори от най- чувствителнaта кожа на лицето. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликолите.

Фототиповете кожа се класифицират по скалата от 1 до 6. Определят се по тона на кожата и цвета на косата. В различните фоторипове попадат хора с много бледи кожи и светли коси, както и тъмни кожи с тъмна коса.

Основното различие и предимство на Elysion (Елисион), е че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен или светли косми.

Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове, прилага се през всички сезони (вкл. И лятото), като процедурата е безопадна и за кожи с тен. Нещо, което не беше възможна опция при епилациите от предишно поколение.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“7077″ img_size=“full“ alignment=“center“][vc_custom_heading text=“Лазерна епилация – Често Задавани Въпроси“ font_container=“tag:h3|font_size:24px|text_align:center“ google_fonts=“font_family:Lobster%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal“][vc_tta_accordion style=“outline“ shape=“square“ color=“purple“ active_section=“0″ no_fill=“true“][vc_tta_section title=“Перманентно решение ли е?“ tab_id=“1503174105170-a6cf01de-ff97″][vc_column_text]Да! Чрез метода на Лазерна епилация ще забравите за досадното обезкосмяване чрез бръснене, кола маска и епилации.

Разбира се, трябва да сте наясно, че това няма да се получи само с една процедура. За да можем да ви отговорим точно, можете да си запишете час за консултация. Веднага след консултацията с нашия специалист, ще ви бъде изготвен план за нужните процедури.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=“Мога ли веднага да се подложа?“ tab_id=“1503176335403-83c8a0c7-b952″][vc_column_text]За да можете да се подложите веднага на процедурата за перманентно премахване на окосмяването трябва да знаете няколко важни неща.

Непосредствено преди епилация, космите които ще се премахват трябва да бъдат гладко избръснати. Уловката тук е, че не трябва да бъдат премахвани чрез отскубване. Тоест, не трябва да сте ги премахвали чрез Кола маска, Епилатор или Пинцети.

Това разбира се не означава, че не трябва изобщо да премахвате космите. Единственото условие, за да е успешна процедурата е, че не трябва да са премахвани с ефекта на отскубване.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=“Какви са ползите?“ tab_id=“1508397112598-a1da0320-e941″][vc_column_text]Дълготрайно обезкосмяване, което се постига за кратък период от време, като в същото време се подобрява състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и се подобрява състоянието при проблеми с фоликула, циреи, пъпки и т.н[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=“Безопасно ли е?“ tab_id=“1508397141347-60bb6a04-b7db“][vc_column_text]

 • Да, когато се изпълнява от професионалист
 • Манипулацията е напълно БЕЗБОЛЕЗНЕНА и толерантна към кожата.
 • Страничните ефекти са минимални или никакви в зависимост от кожата, най-често се проявява зачервяване, което преминава бързо.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=“Има ли противопоказания?“ tab_id=“1508397193650-1903688c-c55c“][vc_column_text]Лазерната епилация не се препоръчва при:

 • Бременност
 • Екземи
 • Дерматити
 • Хепатит

Не се третират зони с татуировки, тъй като татуировката може да се повреди, както и зони с бенки. Процедурата може да се прави в зона, която се намира на най-малко 2.5 см разстояние от татуировка. Процедурата не се прилага върху тестисите при мъжете.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=“Има ли възстановителен период?“ tab_id=“1508397242693-44b0b1d3-e4ba“][vc_column_text]Няма възстановителен период. Клиентите могат да се върнат на работа веднага след процедурата.
Elysion не нарушава цялоста на кожата, а само на косъма, така рисковете са сведени до минимум.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=“Предпазни мерки преди процедура?“ tab_id=“1508397266527-59efa35c-5c1f“][vc_column_text]Има няколко условия и те са главно, за да предпазят вашата кожа:

 • Не се епилирайте с кола маска от 4 до 6 дни преди процедура
 • Избягвайте излагане на слънце на третираната зона/солариум/ поне 3 дни преди и след процедура. За превенция се препоръчва висок фактор слънцезащитен крем.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][vc_separator color=“mulled_wine“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/2″][vc_btn title=“ВИЖ ЦЕНИ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ“ style=“outline“ shape=“square“ color=“purple“ align=“center“ button_block=“true“ link=“url:https%3A%2F%2Fwww.studio-elita.bg%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F08%2FElysion-price-list.pdf||target:%20_blank“][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=“Защо да изберете ELYSION?“ font_container=“tag:h2|text_align:center“ use_theme_fonts=“yes“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]Elysion премахва нежеланото окосмяване от всички типове кожа (от 1-ви до 6-ти фототип според скалата на Fitzpatrick) през цялата година. Той е едниственият диоден лазер, с който може да се прави епилация и през лятото. Отзивите на клиентите ни са изключително положителни, касаещи постепеното подобрение и редуциране на окосмяването на третираната зона веднага след първата процедура, с дълготрайни резултати.

Типът кожа е един от най-важните фактори и предпоставка за отлични резултати с най-малък брой сесии. Според скалата на Fitzpatrick има 6 различни типове кожа от 1 до 6, като най-светлите кожи са тези, които позволяват голямо количество енергия под формата на импулс да навлезе подкожно с най-малък риск от нежелани ефекти. Ето защо по-тъмни типове кожа са най-силно ограничавани от лазерни епилации, но не и от диодната епилация на Elysion, която третира дори най-тъмния фототип.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]Процедурите с Elysion позволяват ефективно премахване на косми дори от най- чувствителнaта кожа на лицето. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликолите.

Elysion премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката на фоликула без да увреждат кожата.

Elysion притежава охлаждаща система, която защитава кожата от високи температури и по този начин прави епилацията безболезнена. Системата за охлаждане се нарича „crystal freeze”. Системата работи като поддържа постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника независимо от температурата в помещението. Системата произвежда приятно усещане на кожата, което прави обезкосмяването безопасно, безболезнено и комфортно.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_video link=“https://youtu.be/rC-wiksY5KA“ align=“center“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_video link=“https://youtu.be/OBsLfi8HndY“ align=“center“][/vc_column][/vc_row]