КРИОЛИПОЛИЗА

[vc_row full_width=“stretch_row_content_no_spaces“][vc_column][vc_single_image image=“7033″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_custom_heading text=“Какво е Криолиполиза“ google_fonts=“font_family:Open%20Sans%20Condensed%3A300%2C300italic%2C700|font_style:300%20light%20regular%3A300%3Anormal“][vc_separator][vc_column_text]Криолиполиза е неинвазивната алтернатива на липосукцията. Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане. Методът е базиран на естествените процеси на тялото.

Това е апарат, който работи с радиочестота, вакуум и инфрачервени лъчи. Два апликатора с общ обем от 800 куб.см засмукват мастна тъкан в желана зона от тялото. Cocoon изстудява третираният участък на – 8 ГРАДУСА 70 МИН.

Радиочестотата има патент за повишаване метаболизма на мастната тъкан, т. е. ние първо втечняваме мастните клетки и подобряваме кръвообращението, а след това замразяваме по-голям брой от мастните клетки, които се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб. След процедурата 20% – 30% от мастните клетки в зоната са унищожени. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_video link=“https://youtu.be/07pcl234TZs“ css=“.vc_custom_1513786123831{margin-top: 50px !important;}“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=“mulled_wine“ border_width=“2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.

В човешкото тяло мастните клетки са константна величина. Те имат способността да увеличават размера си, но не и да се делят. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5-те основни съставки на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона.

Това е неинвазивната алтернатива на липосукцията и цели същият резултат – да освободи депото от количества мастни клетки. Понеже остават по-малко като количество опасността от раздуване на тази зона е ограничена.

Предимства:

  • Неинванзивна, безболезнена процедура
  • Видими резултати след около 15 дни
  • Нулев възстановителен период

Апликатори

Два апликатора за третиране на две различни области в една процедура. Всеки апликатор е независим – с отделно регулиране на температурата и степента на засмукване.

Апликаторът засмуква тъканта в камерата, създавайки вакуум, временно спира притока на кръв и улеснява прилагането на криотерапията. Охладената мастна тъкан постепенно се елиминира и се отделя от тялото, посредством естествените метаболитни процеси.

Процедурата не трябва да бъде по-кратка от 60 минути, за да проникне охлаждането в засмуканата тъкан, като температура е -8 градуса по Целзий. Ефикасността на процедурата е свързана с реакцията на мастните киселини към значителни промени в температурата.

При охлаждане на мастната тъкан при -8°C, три от съставните елемента биват унищожени. Така охладената мастна клетка губи своите жизнени показатели. Всеки друг апарат за криолиполиза, който охлажда над -8°C – например 0°C, е неефективен и резултат не може да се постигне.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“7037″ img_size=“full“][vc_single_image image=“7040″ img_size=“full“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=“Очакваме ви“ h4=“За повече информация се свържете с нас на тел. 0876 413 233 / 0884 002 681 или елате на място в салона.“ style=“flat“ color=“mulled-wine“ add_button=“right“ btn_title=“Виж цените“ btn_style=“outline“ btn_shape=“square“ btn_color=“white“ btn_size=“lg“ btn_align=“right“ btn_button_block=“true“ btn_link=“url:https%3A%2F%2Fwww.studio-elita.bg%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F12%2FPrice-list_.pdf||target:%20_blank“][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]